Wat klanten zeggen

Patiowoning Sint Isidorushoeve
 
 
Eind 2015 besloten Ria en ik als 4e bouwer aan te sluiten bij de patiowoningen in de Hoeve. Ons streven is om voor nu en in de toekomst een heerlijke woning te realiseren. Alle voorzieningen die we benodigd zijn bevinden zich op de begane grond. Het pand is open, heeft een goede relatie binnen-buiten, is aanpasbaar en heeft een esthetische uitstraling. Begin april willen we de woning betrekken.
Een volledig nieuw interieur is voorzien. Maar onze smaak lag nogal uiteen. Ria en ik kwamen er niet uit.
Margaret heeft voor ons allerlei voorstellen gemaakt. Met gebruik van Pinterest is het gelukt twee stijlen bij elkaar te brengen. De kleur en materialen van de keuken, de wanden, ramen en vloeren zijn bepaald. En vandaag kregen we de definitieve offerte voor het meubilair binnen.
Margaret, hartelijk dank voor het geduld dat je met ons gehad hebt. Het is je gelukt, wij krijgen een prachtig (t)huis.
 
Herman Asbroek: 10 november 2017
 


Woonkamer Paul Pellastraat Hengelo

Wij zijn erg enthousiast over de manier waarop Margaret ons heeft geholpen, nadat wij begin vorig jaar (2016) besloten om onze woonkamer een totale metamorfose te geven.
Bij de eerste afspraak met Margaret bij ons thuis hadden we niet echt een idee hoe ons nieuwe interieur eruit zou moeten zien. Margaret probeerde te achterhalen wat onze smaak was en deed ons al enkele suggesties aan de hand.
Wat ons erg aansprak was dat ze bij onze tweede afspraak verschillende keuzeontwerpen en een moodboard had gemaakt, waaruit we ruim konden putten.
Ze had heel goed door wat onze wensen waren en die heeft ze mooi vertaald in haar ontwerpen.
Na enkele vervolgafspraken kwamen we tot een definitief plan, mede door de goede inzichten en professionaliteit van Margaret.
Uiteindelijk is het hele plan gerealiseerd en hebben we nu een prachtig interieur.
Margaret, nogmaals dank👍

Vriendelijke groet,
Saskia

 


 
Woonkamer met bestaand meubilair a/d Sluisstraat in Delden
 
Ellen Middelhuis van Jawel Vormgeving, 8 oktober 2015 via LinkedIn:
“Margaret is een hele spontane en enthousiaste vrouw met ontzettend veel passie voor haar vak! Ze heeft onze twee totaal verschillende stijlen uitstekend bij elkaar kunnen brengen.We wilden onze eet-/woonkamer herinrichten en wat meer kleur geven, zonder dat het een complete verbouwing werd. Rob is meer van het klassieke en ik meer van het moderne lichte. En nu hebben van beide een beetje in een perfect totaalplaatje! Margaret is bij ons geweest, heeft vragen gesteld, naar ons vooronderzoek gekeken van wat we mooi vonden, alles opgemeten en waren blij verrast met de praatplannen waarmee ze kwam. We hebben met z’n tweetjes lopen brainstormen en twee praatplannen gecombineerd. Margaret heeft daar weer een definitief plan van gemaakt en daarmee konden we beginnen. Super blij mee!”
 


Kleuradvies woonkamer a/d Tijm in Haaksbergen 

Arjo van Veenendaal op 15 februari 2014 via Marktplaats beoordelingen:

“We hebben Margaret gevraagd om ons te helpen om onze woonkamer warmer in te richten. Na een aantal korte bezoekjes kwam ze met een voorstel waarin enkele gewaagde elementen zaten. Ondanks enige aarzeling hebben we het toch gedaan en het resultaat is écht super! Ook haar adresjes voor spullen waren goed. We zijn enorm blij met haar advies.”

Renate Luttikhuis op 8 mei 2015 via e-mail:

“Hoi Margaret, Dank je wel voor de mailtjes en jouw advies!! Ziet er allemaal goed uit. En sorry voor mijn late reactie… we zijn op vakantie geweest. We zijn nu druk met de tuin maar als die klaar is (en als we weer geld hebben 😉 dan komen we er bij jou op terug.”Woonkamer tweekapper het Frankenhuis in Haaksbergen

Anne Hilderink, 25 april 2015 via Marktplaats beoordelingen:

“We hebben goede ervaringen met MW interieuradvies. Een erg persoonlijke aanpak, waarbij verrassende ideeën naar voren komen waar je zelf niet snel op komt. Ideeën op basis van bestaand en nieuw meubilair mogelijk, goed kleur- en lichtadvies en fijn contact. Top!”
 


 
 
Nieuw interieur woonkamer a/d Noor in Buurse
 
Maartje Driesen, 5 maart 2012:
“Hallo Margaret, Mooie plannen met een nieuw interieur. Ik zie een laptop en tv opgehangen aan de muur; op die manier win je veel ruimte. Ikzelf vind de opstelling met een lounge bank erg mooi. En het dressoir heeft ook iets extra’s. Ik word hier heel blij van!”
 


 
 
Verbouwing woonkamer a/d Meijersweg in Neede
 
Anke Strengers-Kornegoor, 11 november 2012:

“Hallo Margaret, Ik zou je nog laten weten als de verbouwing klaar is. Sinds augustus wonen we in ons huis. Het is erg mooi geworden, vinden we zelf in ieder geval. We zijn er heel erg blij mee. Als je het leuk vindt zou je nog foto’s kunnen maken voor de website? Bel maar een keer en dan spreken we af.” 
Verbouwing winkelcomplex tot appartementengebouw
Dr. Prinsstraat in Haaksbergen – eind 2011
 
Els ten Vregelaar, 8 oktober 2015:
“Ik krijg nog steeds leuke reacties op het interieur van mijn appartement!”
 


 
 
Verbouwing woonboerderij a/d Wilgenkampweg in Enschede
 
Joke Oude Boyink van http://www.buitengewoonenzo.nl ,
28-11-2011:

“Hallo Margaret, Sorry voor de late reactie, maar het is prima zo. We hebben goede ideeën van je ontvangen en gaan er mee aan de slag. De tussenmuur gaat er in ieder geval uit, en hoe de muur tussen de hal en nieuwe kamer precies wordt bekijken we als we er mee aan de gang gaan. Ik moet alleen nog op zoek naar een mooi TV-dressoir van 3,50 m breed, heb je nog tips waar ik zoiets kan kopen? De meeste modellen zijn veel smaller. Heel erg bedankt, en veel succes verder!”Woonkamer/keuken appartement a/d Eibergsestraat in Haaksbergen

Annet Grotepunt, 12 november 2011:

“Hoi Margaret, Wat aardig van je om me nog steeds tips tussendoor te geven. Dank je wel!”Interieuradvies woonkamer in Boekelo

Gerrie Bokhove, 8 november 2011:

“Beste Margaret Westendorp,

Nog bedankt voor het goede advies. Richard en ik zijn het nu ook eens met elkaar.”Verbouwing woonkamer a/d Koerkampsweg in Lettele

Yvonne ten Have, 24 januari 2011:

“Hallo Margaret, Bedankt voor de ontwerpen. Erg leuk dat je ook de tuin erbij hebt betrokken. Dat maakt het een mooi compleet plaatje. We hebben ons er inmiddels al verschillende keren over gebogen en beginnen nu een beetje gevoel te krijgen bij de verschillende opstellingen.”Voorlopig verder met bestaand meubilair a/d Orchidee in Haaksbergen

Annemarie Wolbrink-Siemerink, 12 januari 2011:

“Hallo Margaret, Jij ook bedankt voor je ontwerpen en gesprekken. Doordat wij met jou contact hadden opgenomen en jij plannen had gemaakt, zijn we in ieder geval verder gekomen. Ons interieur zinde mij al een tijdje niet meer, maar o.a. door jouw plannen en de meubelmaker, ben ik nu wel blij met hoe we nu met onze bestaande meubelen verder gaan de komende jaren. Het contact met jou is me ook goed bevallen en wellicht tot ziens. Het bedrag van de factuur is akkoord. Dank hiervoor.” 
 
Nieuw interieur woonkamer a/d Holthuizerstraat in Haaksbergen
 
Patricia Schoppers, 27 maart 2010:

“Hoi Margaret, Ik heb het voorbeeldenboek uitgeprint. Ik vind het echt heel leuk alle voorbeelden. Er staan ook winkels bij die ik nog helemaal niet ken, daar ga ik snel op de site kijken. Ik vind het wel heel erg knap dat jij je zo in mijn smaak kan verplaatsen, terwijl je zelf van strak/modern houdt. Bedankt en een prettige avond.”Woonkamer a/d Garstenveld in Groenlo

Peter Lurvink, 3 februari 2010:

“We zullen als we klaar zijn zorgen dat je een paar foto’s toegestuurd krijgt en je bent altijd welkom om even een kijkje te komen nemen. De rekening is conform afspraak en wordt naar je overgemaakt. Mocht je nog meer goede ideeën hebben, dan houden we ons aanbevolen en we zullen je aanbevelen!” 
‘Dankjewel voor jullie feedback!’
 

‘Ik ga voor mond-tot-mond reclame, want dat is de beste die er bestaat!’

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Schuiven naar boven

Pin It on Pinterest

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.