Over mij

Ik ben Margaret Westendorp-Wissink, interieurstylist.

Wat leuk dat u/je mijn website bezoekt!

Zit u/je lekker? Dan vertel ik (jo)u graag iets over mijn passie:

Persoonlijke woon- en/of werkplekken creëren.

In het verleden heb ik jaren gewerkt als directie-secretaresse. Dat was niet helemaal mijn ding; ik beheerste het vak wel, maar had het niet uit passie gekozen.

Na vijf jaar ging ik de cursus binnenhuisarchitectuur volgen van de LOI, puur uit interesse. Ik had nog niet de moed en/of mogelijkheid om voor mezelf te beginnen, maar de basis was gelegd.

Op mijn 40ste (2002) heb ik, na een opfriscursus bij interieurarchitect Eric Groeneveld te hebben gevolgd, de knoop doorgehakt en ben ik voor mezelf begonnen. Ik dacht: ‘Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer en krijg ik ooit spijt”. Elke opdracht die ik krijg, doe ik met ontzettend veel plezier en passie!

RVS hanglamp ‘Golf’ FIAT LUX DESIGN

Na een paar jaar een andere weg te hebben ingeslagen, heb ik ontdekt dat ik me toch het best voel in mijn eigen omgeving met mijn eigen werkzaamheden. Heerlijk om weer persoonlijke interieurs te mogen bedenken voor allerlei mensen. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik hoop u/jou/jullie binnenkort te mogen ontmoeten!

Ik ben:

Creatief, inlevend, aardig, gevoelig, ruimdenkend, vrijgevig, perfectionistisch (maar niet perfect gelukkig!) en nog veel meer😉, maar kort gezegd: Uniek, maar nog altijd gewoon mens – net zoals u/jij!

Ik heb:

Oog voor detail & schoonheid.

Ik hou van:

Mijn gezin, onze honden,

mijn familie, mijn vrienden, mijn werk, muziek (vooral Queen), humor, yoga, lezen (o.a. literaire thrillers), uitgaan, reizen, surfen op het WWW, de natuur, cultuur, spiritualiteit, filosofie, kunst, architectuur, design en mode – kortom: Alles wat het leven mij te bieden heeft!

Waarom voor mij kiezen?

Wat ik merk, is dat partners het onderling vaak niet eens kunnen worden over een nieuw interieur. Dat is één van mijn specialiteiten: Een passende oplossing bedenken waar beiden zich in kunnen vinden.

Iedereen is anders en stelt andere eisen aan zijn of haar interieur en dat maakt het erg afwisselend en uitdagend. Over smaak valt niet te twisten, dus dat doe ik ook niet. Wat belangrijk is, is de toepassing van een duidelijke, eenduidige stijl. Dat geeft balans en rust in een ruimte. Een mix van stijlen – zoals antiek gecombineerd met ultramodern meubilair – kan mooi zijn, maar vraagt wel om enige kennis. Een goed kleuren- en lichtplan doen de rest.

Kast L-serie van Pastoe

Ook wanneer u geen nieuw meubilair wilt aanschaffen, kan een interieurplan uitkomst bieden om uw huis een opfrisbeurt te geven. Ik vind het erg belangrijk dat mensen iets van zichzelf laten zien in hun interieur, dat hun persoonlijkheid wordt gereflecteerd in de ruimte. Een plaatje uit een woonboek kopiëren kan iedereen, maar zegt niets over iemand en geeft ook niet het vertrouwde gevoel dat we van onze woon-/ of werkomgeving verlangen.

Als je interieur een afspiegeling van jezelf is, ben je thuis.

Bank 6511 van Gelderland

Verder kan ik me erg goed inleven in iemands persoonlijke smaak en stijl en voel ik aan wat iemand verwacht of graag zou willen. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Eetkamertafel + stoelen van STUDIO PARADE

P.S. 1) De rode fauteuil op de site is de ‘Charly’ van Montis – al jaren mijn MBZ (meest behaaglijke zitplek)!

P.S. 2) Verder staan op deze pagina allerlei foto’s van mijn eigen woonkamer en meubilair, dan weet u een beetje hoe ik zelf woon.

P.S. 3) Wat niet wil zeggen dat ik jo(u) mijn stijl wil opdringen. Smaak en stijl zijn heel persoonlijk, daar kom ik niet aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Schuiven naar boven

Pin It on Pinterest

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.