Mogelijkheden en tarieven

 rolmaatwaaierfotocamera

Hoe uw interieurplan tot stand komt:

Ieder interieuradvies door mij begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of op het werk.

Als na afloop hiervan blijkt dat er een vervolg mag komen:

  • Stel ik samen met u een wensenprogramma op
  • Neem ik alle benodigde informatie omtrent de ruimte mee (tekening/maten/foto’s)
  • Laat ik u een bevestiging voor de uit te voeren opdracht tekenen, zodat u en ik weten waar we aan toe zijn

Binnen een week doe ik dan zoveel mogelijk voorstellen (praatplannen) per e-mail, waar uit u het plan van uw voorkeur kiest en ik de beste optie nader toelicht. Dat betekent dat er vaak twee praatplannen in goed overleg worden samengevoegd tot één geheel. Hiervan maak ik een definitief interieurplan inclusief omschrijving, waar in staat wat de te nemen stappen zijn.

Wat is de toegevoegde waarde van een interieurplan?

Natuurlijk kost het maken van een interieurplan tijd en dus geld, maar met een goed plan voorkomt u dat u allerlei miskopen of onnodige interieuraankopen doet. Uiteindelijk bent u dus goedkoper uit.

Verder is het slim om voordat u bijvoorbeeld een nieuw huis laat bouwen of uw huidige woning gaat verbouwen, een interieurplan te laten maken met al uw woonwensen. Ontwerpen van binnen naar buiten, want het gaat tenslotte om de beleving van de binnenkant. Een jas trekken we immers ook als laatste aan!

Ik werk met twee pakketten en een ‘online alternatief’, te weten:

1) Basisplan: 

Naast een huisbezoek waarin ik uitleg hoe ik te werk ga en uw wensenprogramma opstel, werk ik zoveel mogelijk ontwerpen (praatplannen) uit voor een nieuwe indeling met zowel bestaand als nieuw meubilair in 2- en 3D en maak ik hier tot slot een definitief interieurplan van + omschrijving hoe u hiermee aan de slag kunt gaan.

Kosten: € 300,00*

2) Totaalplan: 

Gelijk aan het Basisplan, maar dan uitgebreid met een licht- en kleurenplan en aankoopvoorstellen (voorbeelden van aan te schaffen meubilair, verlichtingsarmaturen, accessoires en dergelijke via onder andere Pinterest) door middel van foto’s en adressen + oplossingen voor specifieke interieurwensen.

Kosten: € 400,00*

Online-budget-advies: 

Heeft u geen tijd voor een bezoek door mij aan huis of op uw werk of is de afstand te groot (ik rijd niet verder dan 75 km), dan biedt een online interieuradvies uitkomst. U stuurt mij per e-mail een tekening en/of foto’s van de betreffende ruimte plus alle maten en omschrijft uw wensen zo uitgebreid mogelijk. Ik doe dan binnen 1 week een aantal voorstellen per e-mail, waar na goed overleg een definitief interieurplan uit voort komt. Dit is meteen ook een DUURZAME keuze, want op deze manier verspillen we geen papier en vervuilen we het milieu niet onnodig met CO2!

Kosten: € 200,00*

En verder…

…is het eveneens mogelijk om te kiezen voor slechts een interieuronderdeel,  te weten:

  • een kleuradvies
  • een lichtadvies
  • een stijladvies
  • een oplossing voor een specifiek interieurprobleem, etc.             Kosten: € 150,00*                                                                                             

…is het eerste gesprek vrijblijvend en in principe kosteloos, maar mocht tijdens dit kennismakingsgesprek blijken dat u meteen al adviezen van mij verlangt, dan vraag ik een minimumvergoeding van  € 75,00*

…kan het natuurlijk ook nog zo zijn dat alles uitgewerkt en besproken is, maar dat u graag aankoopbegeleiding (een personal shopper) zou willen hebben. Dan kunt u ervoor kiezen om samen met mij op zoek te gaan naar precies dat ene meubelstuk, die lamp of stoffering die het plaatje compleet maken. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Evenals een bezoek aan de bouw of andere advieswerkzaamheden.

Ik reken hiervoor een uurtarief van: € 45,00*

ingeval u reeds een Basis- of Totaalplan heeft afgenomen, reken ik voor aankoopbegeleiding een uurtarief van: € 35,00*

…ben ik niet verbonden aan bepaalde interieurzaken, dus u bent vrij om te kiezen waar u uw interieuraankopen wilt doen.

…mag u altijd geheel vrijblijvend informeren: Aan u/jou/jullie de keus!

Bijkomende kosten:

Ford Ka 

Ik reken een reiskostenvergoeding van € 0,25* per km zodra de afstand meer dan 5 km bedraagt. Mijn werkterrein bevindt zich in een cirkel van 50 km rond Haaksbergen. Woont u hier buiten, is een online-advies wellicht een optie.

De bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een ruimte van maximaal 30 m2. Indien de ruimte groter is, wordt de prijs hieraan aangepast of wordt een uurtarief van € 30,00 gehanteerd. Dit wordt van tevoren duidelijk met (jo)u afgesproken.

Bijkomende baten:

Ook al is het plan klaar en betaald, als u tijdens de verbouwing of bij aankoop van meubilair en dergelijke ergens tegenaan loopt waar u niet uitkomt of over twijfelt, mag u mij altijd bellen of mailen. Nazorg hoort er gewoon bij; service van de zaak zullen we maar zeggen!

*Kleine lettertjes:) Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Schuiven naar boven

Pin It on Pinterest

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.