Actie voor KiKa

Doorlopende actie voor KiKa:

U kunt uw lege originele cartridges bij mij afgeven, want MWwoonID is voor Haaksbergen het inzamelpunt voor KiKa. Zij kunnen nog altijd geld gebruiken voor meer onderzoek naar kinderkanker om zo het genezingspercentage omhoog te krijgen van 75% naar hopelijk 100%!

Graag even van tevoren bellen om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat.

Oh ja…graag ZONDER verpakkingsmateriaal!

Alvast hartelijk dank namens KiKa❣Brief en kaart van KiKa:

We zijn supertrots op onze kanjer Joep!Brief van KiKa:

E-mailbericht van KiKa op 1-2-2018:

Beste Familie Westendorp,

Hartelijk dank voor jullie mail. Wat een ongelofelijk mooi bedrag hebben jullie bij elkaar gebracht door de actie met de speelkaarten. Ik weet wel zeker dat Joep heel trots op jullie zal zijn. Heel bijzonder dat jullie zijn idee en ontwerp op zo’n mooie manier hebben kunnen voortzetten.

Na ontvangst van de donatie sturen we jullie een brief toe. Naar welk adres kunnen wij deze sturen?

In de brief zullen wij de donatie die is binnengekomen via de actiepagina bij het bedrag dat jullie aan ons overmaken voegen. Dan komt het totaalbedrag van jullie initiatief zelfs op € 3335,50. Wij zullen de actie van de actiepagina verwijderen.
En wat een mooi gebaar dat jullie aan het einde van het jaar nog een donatie aan KiKa verwachten te doen. Dat waarderen wij enorm!

Sturen jullie ons nog jullie adres toe?
Ook via deze weg alvast heel hartelijk dank voor jullie mooie en bijzondere steun aan KiKa.

Met vriendelijke groet,

Annemarieke de Jong

Stichting Kinderen Kankervrij
Postbus 325
1180 AH Amstelveen
www.kika.nl


YES! Het is gelukt, we hebben de laatste 100 sets speelkaarten verkocht aan Lienesch b.v. in Haaksbergen. We zullen eind januari 2018 een mooi bedrag aan KiKa overmaken. Heel bijzonder om met Joep’s ontwerp dit fantastische doel te kunnen steunen❣

Ik ben ontzettend blij om te kunnen melden dat Koopmans Bouw in Enschede Joep’s speelkaarten in hun kerstpakketten gaat verwerken. We hebben dan in één keer 300 van de 450 stuks verkocht, fantastisch❣

Nog ca. 100 te gaan, wie maakt ons los? Dan kunnen we KiKa hopelijk nog voor het eind van dit jaar blij maken met een mooi bedrag.

Nu de avonden langer worden, is het weer tijd voor een gezellig potje kaarten.

Met deze kleurrijke speelkaartenset naar een ontwerp van Joep Westendorp (onze zoon, die als kind van negen jaar een hersentumor kreeg en in 2016 op 23-jarige leeftijd helaas overleed aan de gevolgen van een teruggekomen hersentumor), leert u – zoals hij zei – ‘spelen met de kaarten die u hebt’ èn steunt u KiKa.

Misschien een tip om ze als Eindejaarsgeschenk of als cadeau in een kerstpakket te geven?

www.joepsspeelkaarten.nl

De eerste serie speelkaartensets liggen klaar voor de verkoop. Als het een beetje meezit, is de webpagina volgende week klaar en online en kan de verkoop starten! Deze unieke speelkaarten met een verhaal gaan € 10,00 kosten en de volledige opbrengst gaat naar KiKa. Te koop via de speciale webpagina/webshop, bij BZ Repro, bij Intertoys en bij ons uiteraard! Steun dit geweldige doel en ontvang dit fraaie kaartspel.
Morgen…
…starten we met het in elkaar zetten van de doosjes. Vervolgens worden deze gevuld met de speelkaarten en een topkaart met informatie over Joep en de actie voor KiKa. Als dat klaar is, gaan ze naar een bedrijf die er een plastic folie omheen doet en dan zijn ze klaar voor de verkoop! Al met al gaat dit waarschijnlijk nog een paar weken duren. Ik houd u op de hoogte, zoals u al gemerkt heeft!

08-06-2017

Vorige week (18-5) had ik de drukker en mede-organisator even aan de lijn. Hij vertelde dat de kaarten en doosjes in die week gelamineerd zouden worden en de volgende week gesneden. Hierna moeten de doosjes nog geplakt worden, dus de verwachting is nu dat ze eind van deze maand klaar zijn voor de verkoop en kan de actie (eindelijk!) van start gaan. Dat het zo lang heeft geduurd, komt doordat het tussen de normale werkzaamheden door moest. Het wordt allemaal gratis gedaan om zoveel mogelijk opbrengst voor KiKa te genereren. Tòp toch? Ik ga er van uit dat ik volgende week doosjes zit te plakken en laat de bestellingen dan maar komen!

25-05-2017

Update 2-5-2017:

Vanwege de korte werkweken, loopt de productie van de kaarten enigszins uit, maar we hopen eind van de maand mei met de verkoop te kunnen starten.

…heeft aangeboden de kaarten GRATIS te lamineren – top!

…gaat ook meehelpen met de verkoop – super!

MediaKanjers werkt momenteel hard aan een website met webwinkel waar de speelkaarten besteld kunnen worden. Zij gaan de Facebookpagina ook ‘finetunen’. Hartstikke blij mee!

Met dank aan de sponsors…

– Martijn van den Brink uit Ophemert (€)

– BZ Repro Haaksbergen; zij verzorgen het drukwerk en doen veel regelwerk

– Hartman hoveniers & boomverzorgers Haaksbergen (€)

– Mediakanjers Haaksbergen; zij verzorgen de website/webwinkel

– Papyrus Groep Nederland bv Wychen; zij stellen het papier beschikbaar

– Praktijk de Rietkamp Eibergen (€)

– Joop Weeink Uitvaartverzorging Haaksbergen (€)

– een anonieme sponsor (€)

– MWwoonID; ik verzorg het vouwen/plakken van de doosjes en eventuele verzending van de verkochte speelkaarten

…starten we binnenkort met de herdruk en verkoop van de speelkaarten naar een ontwerp van onze Joep.

Hij overleed in september 2016 helaas aan de gevolgen van een teruggekeerde hersentumor. Zijn afscheidscadeautje aan alle aanwezigen na de crematieplechtigheid was dit kaartspel. Het idee om deze na zijn overlijden in te zetten voor KiKa vond hij een mooie gedachte.

De opbrengst gaat naar KiKa, want kanker hoort niet bij kinderen!

Binnenkort meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Schuiven naar boven

Pin It on Pinterest

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.